Одржана Друга конференција беба у Лопарама

Posted by admin in АКТУЕЛНОСТИ | Comments Off on Одржана Друга конференција беба у Лопарама

У Лопарама је 30. јуна 2017. године испред Центра за културу и информисање одржана Друга конференција беба. Организацију је подржало Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске, Општина Лопаре, директор РиТЕ „Угљевик“ као и апотека „ARMEDICA“ и маркет „KORT“ који су заједно припремили поклоне за најмлађе становнике општине. Конференцију беба отворио је начелник општине Лопаре Радо Савић.
Забавни програм припремили су малишани из Дјечијег вртића Лопаре са васпитачима. За предсједника Конфренције изабран је најмлађи Момчило Антић из Пипера рођен 2.6.2017. године, за потпредсједника најстарија беба Драгана Митровић из Лопара рођена 23.5.2016. године, а награђене су бебе са највише браће и сестара, близанци Миладин и Милош Мићановић из Пипера који имају још брата и сестру. Предсједник скупштине и замјеник начелника уручили су награде малишанима.
По завршетку манифестације услиједио је дефиле кроз Лопаре до зграде општине. На Конференцију су позване 52 бебе, а учествовало је 29 беба старости до 14 мјесеци.

Comments are closed.